viernes, 1 de abril de 2011

CARTA QUE, DES DE LA DELEGACIÓ DE PxC terres de l´Ebre HEM FET A MANS DE TOTA LA PREMSA LOCAL/COMARCAL I HA ESTAT CENSURADA.

LA DEIXADESA DELS POLÍTICS EN EL TEMA DE LES ANTENES DE TELEFONIA MÒBIL.

Un grup de ciutadans, sota el nom de "veïns afectats per les antenes de telefonia mòbil a Tortosa", ens ha fet arribar la següent carta:
Hi han antenes que no es veuen però hi son ja que des de fa uns mesos lamentablement observem que les operadores de telefonia estan camuflant les antenes baix diversos disfrassos, com ara ximeneies i també instalant alguna picoantena. I moltes antenes estàn posades de forma il.legal i sense la corresponent llicència municipal. Les operadores camuflen les antenes bàsicament per dos motius: Primer, per evitar les protestes dels veïns ja que cometen un delicte contra la salud i segon, per evitar demanar llicències a l´Ajuntament. Però camuflades o al descobert els seus efectes per a la salut són els mateixos i les radiacions es poden medir amb aparells especials. Les antenes poden provocar, segons diferents estudis que podeu trobar a la web: www.tortosanetadantenes.jimdo.com, mals de cap, migranyes, depresions, perdua de memoria, stress, afectacions neurológiques i afectacions circulatories. I tot això per no parlar de malalties més greus.

Des de la Plataforma per Catalunya (PxC) i d´acord amb el nostre programa electoral, que cita molt expressament tots els aspectes de seguretat ciutadana, la qualitat de vida dels nostres ciutadans, el compliment escrupolós de les lleis i normes, el màxim respecte a la salut pública i el medi ambient, perquè volem una ciutat neta, tranquil.la i segura, PxC proposarà i donarà suport a una ordenança municipal per allunyar aquestes antenes de la nostra ciutat i situar-les on no hi hagi cap risc per a la salut dels tortosins. Des de PxC volem prioritzar la salut i la tranquilitat per sobre de quasevol interès econòmic que tant sols beneficia a uns pocs i pot ser molt perjudicial per a la gran majoria dels nostres veïns.

Signat: Jordi P. Casanova. Vicesecretari de PxC a les terres de l´Ebre i alcaldable per Tortosa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario